homenieuwsledenfotoslinksforumforum

 

December 12, 2009
Welkom Amerikanen liefhebbers en bezitters uit zeeland en omstreken,

Welkom bij het American car Register Zeeland.Een community bedoeld om eigenaren en liefhebbers van amerikaanse (vracht)auto's en motoren uit Zeeland en omgeving bijeen te brengen en om de zeeuwse Us cars in kaart te brengen.Zo kunnen we elkaars ervaringen delen en van elkaar leren.Lid worden kost niets en verplicht u tot niets.Voor op of aanmerkingen kunt u in op de oude website voorlopig nog terecht en op onze hyves!.Foto's,koopjes/gevraagd,informatie en ideëen kunt u zenden naar arz@zeelandnet.nl

na de oprichting van deze club in 2002 door Rinze, werd het in 2007 eens tijd om de club uit te breiden en bij hyves toe te voegen. nu 7jaar na de eerste website word het de hoogste tijd om eens te gaan werken aan een nieuwe website. En zie hier de beginselen! hoop dat jullie het allemaal wat vinden. op dit moment werkt hij nog niet maar staat ook nog enkel statisch online, hier komt met de tijd verandering in!

laat maar horen wat je er van vind!

Welcome at the Us Car Register Zeeland ( Zeeland is a province of The Netherlands ).A site about American cars within Zeeland. You can leave a message in the visitors book (gastenboek). Many pleasure with the look at this site. 

Groet Rinze, Rolf

acrz meetings
 
Copyright REWE