homenieuwsledenfotoslinksforumforum

 

de voorlopige ACRZ-agenda 2010

22mei 19:00 Veerse Dam Meeting
26 jun 19:00 Veerse Dam Meeting
24 juli 19:00 Veerse Dam Meeting
28aug 19:00 Veerse Dam Meeting

  De fotos van afgelope meetings   ACRZ hyves

_________________________________________________________________________________________________

Januari 2010
een nieuw decenia, dus nieuwe kansen!

Er zijn ijn zeeland enorm veel amerikaanse autoliefhebbers, en bezitters. Iedereen weet het wel maar vrijwel niemand doet er moeite voor om ze allemaal als een club bijelkaar te krijgen, er zijn verschillende pogingen door de jaren heen geweest, kijk bijvoorbeeld eens naar ACBC, helaas is het haast onmogelijk een goede club van de grond te krijgen.
Er is ook een Register opgestart, het begon als het Ami Register Zeeland, wat later vernaderde in American Car Register Zeeland. dit is als de enige door de jaren heen blijven bestaan. door de komst van Hyves is het opnieuw opgebloeid en heeft nu enkele actieve leden. daarom ook voor het nieuwe decennia een nieuwe site, een serieusere doch vrijblijvende uitstraling

Het blijft een register wat voor iedereen vrij is om aan te sluiten, hierbij hebben we het dan over liefhebbers en bezitters van alles wat met amerikaanse autos te maken heeft. Alles is kostenloos! dit om het toegankelijk te houden voor iedereen!

hiernaast is er ook door enkele actieve leden een club naast gevormd om het wat serieuser op te vatten, je zou dit de hardekern kunnen noemen, en gaat onder de naam South-West Coast Cruzers. Zo is er voor elke liefhebber iets wat hun aan zal spreken!

Groet Rinze, Rolf
_________________________________________________________________________________________________

De Veerse Dam Meeting

Dit is de Meeting van de ACRZ. Oorspronkelijk is het de meeting ontstaan onder de naam ARZ Summercruise maar is eind zomer 2009 omgedoopt tot de huidige naam.

De meeting word zoals je mischien al raad op de veerse dam gehouden en is een maandelijks terugkerend evenement!
elke 4e zaterdag avond van de zomermaanden verzamelen.

 
Copyright REWE